Liikenneturvallisuusstrategiat kaupungeille ja kunnille

Hamkar Traffic Consulting laajentaa tarjontaansa. Jatkossa yritys pystyy toteuttamaan Suomen kaupungeille ja kunnille liikenneturvallisuusstrategioita. Hamkar Traffic Consulting yrittäjä ja liikennekonsultti Simo Hamkar hyödyntää liikenneopettajan taustaansa, jonka pohjalta liikennesuunnitelmien lisäksi yritys pystyy rakentamaan kaupungeille ja kunnille laajalla osaamisella turvallisen liikennejärjestelmän.

Liikenneturvallisuusstrategian rakentamisessa yritys ottaa huomioon koko liikennejärjestelmän tarpeet aina liikennekasvatuksesta liikennesuunnitteluun ja huomioi kaupunkien ja kuntien liikenneympäristöt sekä liikenteen käyttäjäryhmät. Strategiat luodaan aina kaupunki- tai kuntakohtaisesti, huomioiden kaupungin tai kunnan toivomukset, tarpeet ja olosuhteet.

Konsultille voi jättää kysymyksiä tai toimeksiannon konsultin sähköpostiin, mikä löytyy yhteystiedot osiosta.