Simo Hamkar

Konsultin tervehdys

Olen Simo Hamkar yrityksen omistaja, 33-vuotias perheenisä Suolahdesta. Valmistuin Turun ammatti-instituutista kartoittajaksi vuonna 2010. Toimin tällä hetkellä pääsääntöisesti maastokartoittajana Äänekosken kaupungilla. Olen työskennellyt myös linja-autonkuljettajana yli 5-vuoden ajan.

Perustin Hamkar Traffic Consulting yrityksen tammikuussa 2019. Liikenne ja sen suunnitteleminen on ollut minulle lapsesta asti mielenkiintoista ja tärkeää. Itselleni liikenteen toimivuus ja turvallisuus merkitsee paljon. Olen iän myötä oppinut ymmärtämään, miten monta eri näkökulmaa liikennesuunnitteluun voi liittyä ja juuri näkökulmien moninaisuus on pitänyt liikenteensuunnittelun paloa yllä aina tähän ikään saakka. Lisäksi olen kiinnostunut kartoista, liikennemerkeistä ja yhdyskuntatekniikasta, jotka tukevat hyvin liikennesuunnitteluani.

Toivon yritykseni kehittävän itseäni ja pitävän yllä ammattitaitoa liikennesuunnittelijana. Elintärkeitä yritykselleni on myös konsulttitilaukset ja erinäköiset liikennesuunnitelma projektit, koska nämä työtehtävät ovat niitä paikkoja, joissa kehittyy ja todellinen osaaminen mitataan.

Tilauksia odotellessa pidän ammattitaitoa yllä erinäköisillä mielikuva harjoituksilla ja samalla konkreettisesti piirrän, käytän 3D ohjelmia, havainnoin jo toteutettuja liikennesuunnitelmia ja keskustelen muiden ammattiosaajien kanssa alan asioista ja tulevaisuuden visioista.

Mikäli sait otetta konsultin tervehdyksestä, yrityksestäni ja toimenkuvani esittelystä. Katso yhteystiedot osio sivuiltani ja ota yhteyttä. Voit yhteydenoton viestiin kirjoittaa yleistä palautetta, yrityskehitysideoita, pyytää tarjousta konsultoinnista ja vinkata mielenkiintoisista liikennettä koskevista projekteista.

-Simo Hamkar-